• Login
    View Item 
    •   DSpace Home
    • School of Medicine
    • Theses/Dissertations
    • View Item
    •   DSpace Home
    • School of Medicine
    • Theses/Dissertations
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    ‫جداسازی پپتیدهای عصاره آبی قارچ خوراکی ایرانی‭Agaricus Bisporus‬ و بررسی اثر ضد میکروبی آنها

    Thumbnail
    View/Open
    out.pdf (66.04Kb)
    dublin_core.xml (4.916Kb)
    Author
    ‫الهام فخر حسینی
    Metadata
    Show full item record
    Abstract
    ‫عنوان :جداسازی پپتیدها در عصاره آبی قارچ خوراکی ایرانی‭Agaricus bisporus‬ و بررسی اثرات ضد میکروبی آن .نویسنده :الهام فخرحسینی .استاد راهنما :جناب آقای دکتکر محمدحسن هوشدار تهرانی .اساتید مشاور :سرکار خانم دکتر مژده حاکمی والا، جناب آقای مهندس محمد کمالی نژاد .آدرس :دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید بهشتی، تهران- ایران، کدپستی‭14155. -: 6153‬قارچ ها ی خوراکی‭(basidiomycetes)‬ ارزش غذایی بالایی داشته، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بعنوان منبع مواد ضد باکتریایی طبیعی در درمان انواع عفونت ها از قدیم کاربرد داشته اند .انواعی از پروتئین ها با اعمال بیولوژیک مختلف توسط قارچها ساخته می شوند .در این مطالعه برای بررسی اثرات ضد میکروبی قارچ های خوراکی به جداسازی و خالص سازی پروتئین های قارچ‭Agaricus bisporus‬ و بررسی اثر پروتئین های جدا شده بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی پرداختیم .عصاره پروتئینی این قارچ در ابتدا به روش هموزیناسیون در بافر تریس با‭PH=7.3‬ ، جداسازی و سپس سانتریفیوژ شد، پروتئین های موجود در مایع رویی حاصل از سانتریفیوژ به دو قسمت تقسیم شد، یک قسمت توسط استن و قسمت دیگر توسط سولفات آمونیوم رسوب داده شد و به روش‭Brad ford‬ تعیین غلظت شدند .فعالیت ضدباکتریایی پروتئین های جداسازی شده به روش میکرودایلوشن بر روی باکتری های گرم مثبت و منفی ارزیابی شد که در این مطالعه پروتئین های جدا شده بر روی باکتریهای گرم مثبت استافیلوکوکوس اورئوس و‭MRSA‬ موثر می باشند .این اثر برای رسوب حاصل از سولفات آمونیوم هم صدق می کند .به منظور تعیین وجود زیر واحد پروتئین ها، الکتروفورز‭PAGE - SDS‬را یکبار برای محلول بافر نمونه حاوی‭2 - ME‬و یکبار فاقد‭2 - ME‬مورد آزمون قرار دادیم .این دو از نظر الگوی پروتئینی با هم یکسان بودند .ژل فیلتراسیون پروتئین ها توسط سفادکس‭100 - G‬با استفاده از‭UV‬ اسپکتروفتومتر، سه فرانکشن را برای ما مشخص کرد .نمونه های مربوطه جمع آوری شدند و خلوص آنها به روش‭PAGE - SDS‬تعیین شد .به منظور خلوص بیشتر، فراکشن های ناخالص روی ستون‭Ionexchange‬ برده و تا حد امکان خالص سازی صورت گرفت .بررسی های ضد میکروبی فراکشن های بدست آمده، به علت مقادیر کم رسوب اثر قابل ملاحظه ای علیه باکتری های مذکور نشان ندادند .لغات کلیدی :قارچ دکمه ای، فعالیت ضد میکروبی، الکتروفورز، خالص سازی پروتئین، سفادکس، ژل فیلتراسیون
    Collections
    • Theses/Dissertations

    Contact Us | Send Feedback
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    Contact Us | Send Feedback